header

Foto's 2017:

Rocking Rebels & Teddyboys Eindhoven 2017

26-Aug-2017 Posted by Just a Rebel

 

Deze dag stond in het teken van de broederschap tussen de Rocking Rebels Eindhoven en de Teddyboys 1983 uit Duitsland. Het vond plaats in het Rocking Rebel clubhuis gelegen in Eindhoven! Beide groepen trokken samen en zijn al enige jaren samen in een vriendelijke coalitie. Hier zie je wat foto's gemaakt tijdens het feest waar Mark Elbers weer een performance uit zijn Elvis Presley reportoire ten beste gaf. (wie deze voice nog nooit gehoord heeft staat zwaar versteld!). De life performance werd afgewisseld met het Rotterdamse trio Kees van Bemmel, Martin van der Boer en onze eigen Rebel Peet Schenk (drums) die voor onvervalste rock and roll music zorgde.Gerard naar RnR weekend Wettenberg (D)

28-July-2017 Posted by Gerard Holland

 
Vrijdagmorgen 28 juli 2017 vroeg uit bed om onze vrienden op te halen, waar we al enkele jaren feest mee vieren in Wettenberg, Duitsland. Een rit die normaal gesproken 3,5 uur in beslag neemt, maar nu door de diverse wegwerkzaamheden aan de hoofdweg 5,5 uur in beslag nam. Aangekomen in de gemeente Giessen, op ongeveer een kwartier met de bus van Wettenberg, vlug ons omgekleed en naar het festival gegaan waar dit jaar weer 75.000 bezoekers geweest zijn. Omdat we er al enkele jaren komen was het weer een gezellig weerzien van vrienden en bekenden uit Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Het gezellige van dit festival is dat het hele dorp meedoet en er op iedere hoek van de straat wel een band speelt met muziekstijl uit de jaren 1950 tot 1970. Ook zijn er diverse voertuigen te bewonderen uit deze jaren en niet alleen maar Amerikanen. Het festival duurt 3 dagen en die Duitsers hebben daar wel koud bier en zeer goede braadworsten. Op maandag weer richting huis gereden, dus weer een lange rit van 5,5 uur. Maar voor volgend jaar hebben we weer geboekt. Groeten, Gerard en InaRnR meeting Wilhelminaplein - Eindhoven 2017

22-July-2017 Posted by Jan van der Vliet

 
Zaterdag 22 Juli 2017 Rock & Roll meeting Wilhelminaplein Eindhoven, een dag waar er veel naar uitkeken en die startte met een prachtig weertje. Rocking Rebels die binnendruppelden op het plein tot uiteindelijk een heel goede opkomst, biertjes die rijkelijk vloeiden en veel lol onder elkaar. Een kennismaking met onze Boss Frans van Dorst zijn nieuwste aanwinst (Crista) waar we hem dan ook heel veel geluk mee toewensen. Recht bij ons verzamelpunt, achter de Cadillac van Bully Rebel stond nog een blauw Amerikaans busje geparkeerd van de Pinball Rebel, die zo`n beetje dienst deed voor ons allemaal. Voor bepaalde Rebels als rustpunt om even bij te komen en anders wel als opslag en last but not least ons eigen drank-depot. Minpunt was de muziek dat slappe hap was, een geluk dat de Rebels hier die joker ingezet hadden (Rebel Jan van Gestel die met zun plaatjes tussendoor veel goedmaakte!). Vanaf een uur of 10 begon het jammer genoeg onafgebroken te regenen en dat terwijl juist toen de muziek van enigzins beter niveau werd. Al met al toch een geslaagde dag, die voor herhaling vatbaar is!