header

Foto's 2018:

Bang Bang Bazooka vs Mark Foggo's Skasters
Zondag 30 December 2018: Ook dit jaar weer een fantastische afsluiting van het jaar in Cafe Wilhelmina met het inmiddels legendarische 'Bang Bang Bazooka versus Mark Foggo's Skasters'
Memorial verjaardag Betty - Eindhoven
Zaterdag 17 November 2018: Een hart van vuur en honderden ballonnen stegen naar de hemel voor Betty, en daarna een denderend feest, met veen vrienden en bekenden.
Clubavond Rockabilly Oss - Berchem
Zaterdag 16 November 2018: Rockabilly Oss nodigde de Rocking Rebels uit op een clubavond in hun clubhuis. Van deze uitnodiging werd dankbaar gebruik gemaakt en we verschenen dan ook met een respectable aantal Rebels, in het mooie clubhuis van onze broeders uit Oss.
Rocking Rebels Party - De Dreef - Geldrop
Zaterdag 13 Oktober 2018: En wederom een zeer geslaagde party door de Rocking Rebels met deze keer de '5-o-Matic's' en 'The Billygoat riders'in de Dreef in Geldrop.
Shop 'n Roll 2018 - Valkenswaard
Zondag 30 September 2018: Een mooie Zonige Zondag was het tijdens de Shop 'n Roll en dat zorgde ervoor dat opkomst voor wat betreft de auto's in ieder geval weer hoog was. Muzikaal was er ook genoeg te beleven en dan zijn er vanzelf ook wel wat Rebels.
Crematie Toon van Lieshout - Heeze
Zaterdag 28 September 2018: Afscheid genomen van Onze Toon. Wederom een emotionele dag maar wat een prachtig, indrukwekkend en waardig afscheid van een pracht mens, tijdens de crematie sprak Dre moie woorden ? Toon, R.I.P. bother.
Rocking Rebels Clubavond - 21 September 2018
Vrijdag 21 September 2018: Weer een fijne clubavond van de Rocking Rebels en enkele 'vrienden van' de Rocking Rebels. Onder het genot van een life optreden van zanger/entertainer John Kagie, kreeg Nick (net voor hij weer richting Afric verdween) uiteindelijk toch zijn Full Colors.
Blue Cats in Altstadt - Einhoven
Zondag 16 September 2018: De band ging in 1992 uit elkaar en kwam elf jaar later terug nadat Steve Whitehouse (Frenzy) zich bij de band voegde, en was ook dit jaar weer in Eindhoven voor het jaarlijkse optreden. Rocking Rebels hebben een bijzonder band met deze uitzonderlijke Neo rockabilly band waar Rebel Stefano Edwards drums speelt.
Crematie Joep 'Buldozer' Kusters - Leusden
Vrijdag 14 September 2018: Met een tiental Rocking Rebels waren we bijzonder goed vertegenwoordigd op de zeer indrukwekende crematie van Joep Kusters. Onder het machtige geluid van honderden luid grommende Harley's leverde de lijkwagen Joep in Leusden af, om vanaf daar richting laatste rust plaats te gaan. RIP Joep!
Backstage Chevy Club - Nuenen
Weekend 7-8-9 Sep 2018: Een American Car Weekend waar normaal gesproken wat meer Rockabilly te horen is, maar voor de autofanaten die van gezelligheid houden een weekendje om naar uit te kijken. Dit jaar beperkte het zich qua muziek voor ons tot de 'Bad Back Bones' op Zondagochtend. En ondanks dat het dan gratis is, bleef het s'ochtends toch behoorlijk rustig. Het weekend zelf was geslaagd en de organsatie kan tevreden terug kijken en tapte 1300 liter bier weg.
Elvis Memorial Day 2018 - Boskant
Zondag 19 Augustus 2018: Leuke dag tijdens de Elvis Memorial Day in Boskant. Goed weer, a bunch of Rocking Rebels en Rockabilly Oss op het plein. Mark Elbers zong weer op zun best o.a. met een speciaal nummer voor de Rebels "dixie" (Gerard Holland op de dansvloer).
Elvis Comeback special - Pathé Eindhoven
Donderdag 16 Augustus 2018 In een uitverkochte zaal genoten de Rocking Rebels samen met ~250 andere Elvis fans van deze mooie tribute. De geslaagde avond werd afgesloten bij Rat's 'plaza del Hemelrijken'.
Rockabilly Swamp 2018 - De Mortel
Weekend 10-11-12 Augustus 2018: Op de jaarlijkse Rockbilly Swamp verbleven een aantal Rebels het hele weekend. Andere kwamen een of meerder dagen. Met in totaal 4 caravan's en de Chevy Van van Toon en Tanja en de nodige tenten, goed weer en genoeg bier, zijn we dit weekendje met veul plezier doorgekomen.
The Bratz Monkey - Heist op den Berg (B)
Zondag 5 Aug 2018 Alweer de 5e Bratz monkey in een zomer waar geen einde aan komt. Bezoekers konden genieten van The Dukes Band, The Backseat Bombers, Sandy Lee & Wantons, The Royal hounds en de altijd energieke Jake Calypso en 100 duizend prachtige auto's.
RnR Meeting Wilhelminaplein Eindhoven 2018
Zaterdag 21 Juli 2018 De zomer kon niet op, en wederom een weekend met het mooiste weer van de wereld en een zoals bekend een fantastiche line-up in Eindhoven.Jammer was wel dat vele standhouders het waarschijnlijk vanwege de warmte hadden laten afweten, maar de sfeer was er niet minnder om.
Wildest Cat In Town - Pakefield (UK)
5-6-7-8-9 July 2018: Voor de 2e keer gingen dit jaar een groepje rebels naar het mekka van de teddyboys, de jaarlijkse 'Wildest Cats in Town' weekender vlakbij Lowestoft (UK). Woensdag avond de boot op en maandag avond weer terug.
Panhandle Reb's Summer Jambore - Meerbush (D)
7 Juli 2018 De jaarlijks zomer Jambore van de Panhandle rebs met een overtuigende line-up, die plaats vond aan de Lötterfelder straße 48 - 40667 in Meerbusch.
Club avond Bad Bettys - Eindhoven
07 Juli 2018: Gezellige clubavond bij de bad Bettys met enkele rebels. De Bettys bedanken Jan van der Vliet Cas van der Vliet en Steef Cash voor het cadeau, wat een mooi plekje krijgen in hun clubhuisje zal krijgen. groeten van Jannie Vlemmix de Moor, Daniella Nelen, Yvonne de Haar, Natasja Wagenmakers-Weda en Frederika Gernaat.
Rockabilly Round-up #12 - De Mortel
7 Juli 2018 Betty, "Rockabilly Roundup" was jou superweekend vorig jaar, waar je ook dit jaar weer zo naar uitkeek. Helaas mocht het niet zo zijn maar voor ons was je erbij! X (speciaal dank aan Roos Framboos, voor het maken van de foto). De Mortel blijft toch wel een hele mooie lokatie, met vele mogelijkheden valt een aantal Rebels op.
Club avond Rocking Rebels - Eindhoven
Vrijdag 22 Juni 2018: Een club avond waar Gerrit, Michel en Jacky hun patches Ontvingen. Tussen de bedrijven door nog een memorabel moment, een rebelvlag (geschonken door Frits Gummie) van Betty Pennings, MOTHER OF ALL REBELS, die een mooie gedenkwaardige plaats in Stal Gastvrij gaat krijgen.
Amerikanenmeeting - Welons - Wintelre
Zondag 17 Juni 2018 Deze vaderdag meeting trek zowel Amerikanen als de Rock & Roll liefhebbers, en voor de meeste Rocking Rebels sluit dit weekend dus helemaal aan. Zondag is voor ons de mooiste dag van dit weekend en er waren dus heel wat Rebels te vinden.
Street Party - Speedfactory - Maarheeze
Zondag 3 Juni 2018: Kei tof dagje geweest daar. Goei weer - veel bekenden gezien - en natuurlijk auto`s en motors kieken. Maickel en Mandy thanx voor de leuke dag en op naar de volgende !
Nieuwjaar Party Rockabilly Oss - De Machinist Oss
6 Januari 2018: De Nieuwjaars party van rockabilly Oss was weer een gezellige boel. Even dreigde er nog een gelegenheids trio of kwartet te onstaan toen Bert de bas overnam, maar president Toine drukt het vlug de kop in.