Rocking Rebels Eindhoven

SPONSOR - ACTIE

T u i g d a g   P o s t e r 


T  U  I  G  D  A  G

Op 28 september 1980 namen jongeren bezit van het Stadhuisplein, tot dan alleen gebruikt voor PSV-kampioenschappen en 18 septemberherdenkingen. Het Stadhuisplein was voor een dag het bezit van jongeren die door de samenleving niet gepruimd werden en achteloos tuig werden genoemd. Tuig werd onze geuzennaam, en we beleefde een onvergetelijke dag die indruk maakte.

I.v.m. coronaperikelen moeten we 4 oktober 2020 helaas laten schieten maar voor het komende jaar willen op het Ketelhuisplein in ons mooie Eindhoven in 2021 een grote 'Tuigdag 40 jaar later' bijeenkomst houden. Life muziek, een Amerikaanse oldtimers en motoren show, een vintagemarkt. Natuurlijk is er ook een fototentoonstelling met authentiek en ook nog nooit vertoonde foto’s van Tuigdag 1980. We presenteren een gedenkboek met mensen die terugblikken op hun jeugd. En nog veel meer.  Daarnaast herdenken ook de ontwerper van de poster, Bob Heiligers, die ons vorig jaar helaas ontvallen is.

Om dit mogelijk te maken zijn we naarstig op zoek naar sponsors die bereid zijn een gelimiteerde en genummerde replica van de originele Tuigdag Poster aan te schaffen. Hiermee kunnen we de opstart kosten financieren. Deze sponsors zullen uiteindelijk weer rijkelijk beloond worden met fikse kortingen op zaken zoals T-shirt, en het gedenkboek.


Lock down

Poster

Er zijn slechts 80 exemplaren van dit collectors item gedrukt (OP = OP)

Formaat:  50 cm x 70 cm
Dikte:        190gr papier

Afwerk.     glanslaminaat


genummerd: 1/80  t/m  80/80.

Kosten

We moeten met 80 posters de voorfinaciering realiseren, dus is de poster niet goedkoop. Hiermee kan de dag georganiseerd worden, en jij als sponsor wordt beloond met kortingen op de dag zelf.

De poster wordt verstuurd in een verzendkoker.
Kosten: €25,- + € 7,50 verzendkosten.
Totaal € 32,50. Meer mag natuurlijk altijd.

Rek Nr . NL12 INGB 0008 5110 69   t.n.v.  B. Baena Blandon.

Organisatie

Oprichtskosten stichting (o.a. voor subsidie aanvragen / bankrekening etc) Webhosting / domainregistratie - De Posters zelf

Overigens al het geld komt ten goede aan de organisatie. De bestuursleden en projectleiding ontvangen geen
geld voor hun werkzaamheden

Stchting 't andere gezicht
Wagenstraat 110a
2512 AZ Den Haag

e-mail: tanderegezicht@outlook.com
Telefoon: +31 6 45 091 546

Keep on Rocking! | © Rocking Rebels Eindhoven - All rights reserved | Design: BarTech

Made with ‌

Landing Page Software